Wie is die full-time marketingspecialist


Bij Fysioeel krijg je een eigen marketingspecialist die volledig tot je beschikking staat op werkdagen. Iemand die strategisch onderlegd is op het gebied van marketingcommunicatie en je kan adviseren. Maar ook komt met praktische oplossingen en deze voor je uitvoert. Of het nu gaat om een nieuwe praktijkfolder of om het aanpassen van de teksten op jullie website.

Daarnaast  wachten we niet af tot je zelf met een vraag komt, maar plannen we een maandelijks telefonisch advies gesprek in en bereiden we dat voor. Zodat we gerichte vragen kunnen stellen en alvast oplossingen hebben voor de vraagstukken waar jullie tegenaan lopen.

Het afgelopen jaar heeft Fysioeel al veel praktijken mogen helpen bij hun marketingcommunicatie vraagstukken. Wij hebben dan ook veel expertise opgebouwd en weten wat er zoals speelt binnen een praktijk. Ons advies wordt altijd met enthousiasme ontvangen, is zeer waardevol, maar zodra praktijken er zelf mee aan de slag willen gaan ontbreekt het aan tijd en verdwijnt het binnen de kortste keren naar de hoek van het bureau. Terwijl de effectiviteit van alle marketingcommunicatie inspanningen ook veel groter wordt, juist als er synergie is.
 

 

“Sinds ongeveer een jaar zijn wij, als Fys'Optima partner, de samenwerking aangegaan met Fysioeel.  Fysioeel verzorgt bij ons het onderhoud van onze website, de facebook pagina, nieuwsbrieven en andere communicatiemiddelen. Sinds die tijd zit er regelmaat in onze informatievoorziening naar onze klanten en ziet hetgeen wat we uitsturen en professioneel uit. 

Buiten de ontzorging die dit oplevert zorgt het er ook voor dat we de juiste toon en communicatie middel gebruiken voor de verschillende doelgroepen die we proberen te bereiken. Fysioeel is goed bereikbaar, we hebben één contactpersoon die onze praktijk goed kent en meedenkt om de juiste communicatiestrategie toe te passen voor onze praktijk.”

Donna Koot