Workshops

Heerst er bij jouw medewerkers de overtuiging dat marketing meer iets is voor commerciële bedrijven? Dat zij cliënten helpen met een fysiek probleem, en dat jullie geen verkopers zijn? Terwijl er wel de noodzaak of het verlangen is om te groeien met jullie praktijk? Zoek je naar manieren om medewerkers betrokken te krijgen in dit proces?

Informeer dan eens naar de workshops van Fysioeel! We nemen jullie op praktische en concrete wijze mee in onder meer het nut van het maken van klantprofielen, hoe je gericht communiceert met een boodschap die is afgestemd op de doelgroep, en hoe je uiteindelijk van jouw cliënten fans maakt.

De workshops van Fysioeel zijn inspirerend, bieden nieuwe inzichten op het gebied van marketingcommunicatie en geven praktische tools & tips waar jullie direct mee aan de slag kunnen. Na afloop van de workshop hebben medewerkers in hun dagelijk werk meer een marketingmindset. En hebben ze ervaren dat het juist heel erg leuk kan zijn!

Samen aan de slag met de zichtbaarheid van jullie praktijk!

Wat wij voor jullie kunnen doen:
  • ​Inventariseren welke behoefte jouw praktijk heeft.
  • ​​Organiseren van één of meerdere in-company workshops voor eigen medewerkers.
  • ​Jullie betrekken bij het nut van het maken van klantprofielen.
  • Medewerkers leren hoe je gericht kunt communiceren met een boodschap die is afgestemd op de doelgroep, en hoe je uiteindelijk van cliënten fans maakt.
  • Jullie concreet aan de slag laten gaan met social media, zodat je er veel meer uit haalt dan nu het geval is.