Social media & content

Waar we een aantal jaar geleden Facebook (en andere social media) vooral gebruikten voor interactie met onze klanten, is dat anno nu heel anders. Het gaat om reach, frequency, traffic en conversiebijdrage. Op alle kanalen, maar Facebook voorop.Ben je ons al kwijt? Dan is het waarschijnlijk een goed idee om je social media uit te besteden aan Fysioeel. Wij zijn experts in social media. Voor honderden bedrijven verzorgen wij op regelmatige basis de social media.

Social media verandert namelijk sneller dan het weer. We consumeren steeds meer en steeds sneller. Of dat een keer ophoudt; niemand die het weet. Maar je moet mee. Of niet natuurlijk, maar dan zul je andere manieren moeten verzinnen om zichtbaar te zijn en te blijven. Chatbots, content, video, mobiel, voor ons is het allemaal gesneden koek.

Met social media ondersteuning van Fysioeel val je op!

Wat wij voor je kunnen doen:
  • ​Inrichting social media accounts (Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest en Twitter)
  • ​Optioneel is YouTube ook mogelijk
  • Voorzien van de juiste instellingen voor meer bereik.

Content die opvalt!
  • Contentjaarplan met praktijk doelstellingen op het gebied van social media.
  • Maandelijks contact over nieuws en ontwikkelingen binnen jullie praktijk.
  • Berichten plaatsen, content en beeld verzamelen voor persoonlijk en relevant praktijk-nieuws.

* Prijzen zijn per platform en excl. BTW
** Onze voordelige tarieven betreffen een jaarabonnement. Abonnementen worden automatisch verlengd met een zelfde periode. Na het eerste jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar zonder verdere voorwaarden.

Oké. Aan de slag