Praktijkbeelden

De uitstraling van je praktijk zit hem in allerlei zaken. Je huisstijl natuurlijk. De binnen- en buitenkant van je pand. Maar ook het beeldmateriaal wat je gebruikt is daarin belangrijk. Goede praktijkfotografie zorgt ervoor dat potentiële cliënten al een beeld over je hebben, zonder dat ze jouw praktijk hebben bezocht. Zo krijgen ze een gevoel bij wie jullie zijn, en dat is ontzettend belangrijk in het besluit om een afspraak te maken.

Bewegend beeld wordt steeds belangrijker. Tachtig procent van de content op sociale platformen als Facebook bestaat straks uit video. Een ontwikkeling waarbij je niet achter kunt blijven. Het is wel belangrijk dat je kwalitatief beeldmateriaal maakt. Dat betekent niet dat je per se met dikke camera’s en enorme lenzen aan de slag moet. Maar wel dat je aandacht hebt voor de inhoud en relevantie!

Beeldmateriaal moet aansluiten bij je praktijk en de boodschap die je wil overbrengen. Je ziet het best vaak voorbij komen. Slecht gemonteerde filmpjes, nietszeggende beelden, een irritant muziekje. Tenenkrommend vinden wij. Terwijl goed beeldmateriaal maken tegenwoordig helemaal niet duur hoeft te zijn.

Fysioeel heeft alle kennis en expertise op het gebied van beeld in huis. Fotografie, videografie, montage, scriptschrijvers, regisseurs, ga zo maar door.

Wat wij voor jullie kunnen doen:
  • Een fotoshoot op de praktijk waarbij alle medewerkers op een ontspannen en aantrekkelijke manier worden geportretteerd.
  • Tijdens de fotoshoot unieke praktijkbeelden maken die weergeven hoe het eraan toe gaat in jullie praktijk.
  • Specialisaties in beeld brengen met de eigen medewerkers.
  • Het maken van een aantrekkelijke praktijkvideo volgens uitgedacht script.