Online vindbaarheid (SEO, SEA)

SEO
Geweldig natuurlijk, trots zijn op jouw eigen website. Waar je veel moeite in hebt gestoken om ‘m de lucht in te krijgen. Maar weet je ook hoe het staat met je sitebezoeken? En hoe je website converteert?
En valt het je op dat de praktijk van jouw collega praktijk bovenaan in google verschijnt? En jouw praktijk pas als zesde in de rij, of nog erger, op de tweede pagina?

Online vindbaarheid is een specialistisch vak. Niet omdat het zo ingewikkeld is, maar wel omdat de algoritmes van Google en Facebook, de grote online poorten naar jouw website, continu veranderen. Het is dus belangrijk om deze ontwikkelingen dagelijks in de gaten te houden.

SEA
Met 4.000 praktijken op 17 miljoen inwoners komt dat neer op zo’n 4.000 potentiele cliënten per praktijk. Slechts één op de zeven mensen maakt wel eens gebruik van fysiotherapie. Een concurrerende markt dus. En daarom is het enorm belangrijk om bovenaan in Google te staan op de populaire zoekwoorden in jouw regio. Eigenlijk ontkom je er niet aan om te adverteren in Google.
De kennis van Fysioeel is up-to-date op SEO en SEA. We zorgen ervoor dat jouw praktijk online vindbaar wordt. Met als uitgangspunt, nóg beter dan jouw concurrent. 

We weten hoe we voor jou een goede campagne in kunnen stellen waardoor je voorsprong neemt op de concurrenten in je regio!

Fysioeel zorgt ervoor dat jouw praktijk online gevonden wordt!

Wat wij voor je kunnen doen:
  • Analyse en advies voor verbetering van de vindbaarheid van je huidige website.
  • Google Adwords campagne op belangrijke zoekwoorden naar keuze (op basis van advies)
  • Inrichten campagne per zoekwoord, meerdere advertentiesets: dus continu meerdere lopende campagnes!
  • Het schrijven van landingspagina's  (SEO én conversie) naar aanleiding van de zoekwoorden.
  • Maandelijks rapport van de resultaten.